Ervaringen

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mail adres?
Een titel voor boven uw ervaring
Hoe is Soul Balance u bevallen?

Lees hier de ervaringen van andere Soul Balance bezoekers

Bevestiging van mijn diepste gevoelens.

Tijdens de Aura/Chakra healing voelde ik mij enorm ontspannen maar kreeg wel pijn in mijn onderrug; daar zat dus wel eea vast. Ik sta al te lang stil, dat gaat… Lees verder “Bevestiging van mijn diepste gevoelens.”

Peggy
23 juni 2020

Aura/Chakra Healing

Michelle werkt in een heel prettige lichte ruimte, waar ik mij direct op mijn gemak voel. Na een kort gesprekje waarbij Michelle vooral luistert, mag ik op de behandeltafel gaan… Lees verder “Aura/Chakra Healing”

Liselotte de Vries
3 juni 2020

Fijne ervaring

Wat een verademing om bevestigd te krijgen wat je altijd stiekem al wist en daarbij handvaten om echt aan de slag te gaan. Er wordt niets opgedrongen. Het blijft jouw… Lees verder “Fijne ervaring”

Anoniem
2 februari 2020

Ik heb rust in mijn hoofd gekregen..

Na het overlijden van mijn man en steun en toeverlaat was ik behoorlijk van slag. Zijn ziekte en overlijden had er behoorlijk ingehakt.
Mijn hoofd en lijf waren leeg… Lees verder “Ik heb rust in mijn hoofd gekregen..”

Anneke
26 september 2019

Ik kreeg meer rust in mijn lijf en ben rustiger geworden.

Als iemand mij een paar jaar geleden verteld zou hebben dat ik mijn chakra’s zou laten “readen” en “healen” had ik hem of haar voor gek verklaard. Ik deed alles… Lees verder “Ik kreeg meer rust in mijn lijf en ben rustiger geworden.”

Remco
20 maart 2019

Jij hebt mijn gevoelens woorden gegeven en bevestigd

Lieve Michelle, hartelijk bedankt voor de inzichten die jij mij hebt gegeven en die mijn diepe innerlijke gevoelens op een andere manier hebt verwoord. Ik ga verder op mijn pad… Lees verder “Jij hebt mijn gevoelens woorden gegeven en bevestigd”

Paulien
28 augustus 2018

Het is precies wat ik nodig had en ben echt geholpen om weer grip te krijgen op mijn leven.

Na het beeindigen van mijn langdurige relatie, waar ik niet al geheel mijzelf ben geweest, heeft mij doen realiseren dat ik mijzelf behoorlijk was kwijt geraakt. Ik wist niet zo… Lees verder “Het is precies wat ik nodig had en ben echt geholpen om weer grip te krijgen op mijn leven.”

Roy
25 juli 2018

Dankzij jou heb ik mij terug gevonden

Lieve Michelle, Ik heb bij jou recent traject gedaan waar je Access Bars, TSS en andere technieken bij mij hebt gebruikt. Het was het hele grote opgave om mijn geblokkeerde… Lees verder “Dankzij jou heb ik mij terug gevonden”

Maggie
25 juli 2018

Het is écht bijzonder!

Recent heb ik voor het eerst een chakrabehandeling gekregen van Michelle. Zij heeft een heel fijne behandelruimte; ik voelde mij er direct op mijn gemak. De uitkomst van haar ervaring… Lees verder “Het is écht bijzonder!”

Dorine, Amsterdam
2 april 2018

Zij weet precies iemand op zijn gemak te stellen

Mijn ervaringen bij Michelle van Soul Balance zijn geweldig. Zij weet precies iemand op zijn gemak te stellen, de juiste sfeer te creëren en een luisterend oor te bieden. Ik… Lees verder “Zij weet precies iemand op zijn gemak te stellen”

Marion
5 december 2017

Mijn vertrouwen in mezelf en over mijn gemaakte keuze groeide en mag nu zelfs bloeien als de mooiste bloem op aarde.

Zeer onverwachts kon Michelle tijd voor me vrij maken en het kwam voor mij op het juiste moment. Alle gedachten bleven maar door mijn hoofd spelen en namen zo de… Lees verder “Mijn vertrouwen in mezelf en over mijn gemaakte keuze groeide en mag nu zelfs bloeien als de mooiste bloem op aarde.”

Dian Labrujere
18 oktober 2017

Ik had nooit gedacht of verwacht te ervaren wat ik allemaal heb doorgemaakt!

Lieve Michelle, ik ben erg dankbaar je te hebben gevonden! Ik heb maandenlang als verloren rondgedwaald, depressief en heb mezelf, dankzij jou, teruggevonden! Het was een zware tijd, een soort… Lees verder “Ik had nooit gedacht of verwacht te ervaren wat ik allemaal heb doorgemaakt!”

C. Koh
16 september 2017

Meteen na de 1e behandeling voelde ik mij de volgende dag anders.

Februari 2017 kwam ik bij Michelle terecht voor n chakra/aura reading. Ik had toen niet kunnen bedenken dat het mij zóveel positiefs zou brengen. Ik ben altijd in voor n… Lees verder “Meteen na de 1e behandeling voelde ik mij de volgende dag anders.”

Linda Verhoeven
7 juni 2017

Ik ben nu meer in balans en zit meer in mijn gevoel

Ik ben nu 3 keer bij Michelle geweest. Michelle is een warme persoonlijkheid. De eerste keer heeft ze een A 4 velletje vol geschreven met wat zij binnen kreeg. Ongelooflijk… Lees verder “Ik ben nu meer in balans en zit meer in mijn gevoel”

Marijke Kort
7 maart 2017

Michelle is een rustige, no-nonsense vrouw en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak

De laatste jaren is er veel gebeurd in mijn leven. Hierdoor had ik de neiging om op de automatische piloot te leven en viel ik soms weer terug in mijn… Lees verder “Michelle is een rustige, no-nonsense vrouw en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak”

Jenneke van Dijk
7 maart 2017

Michelle bedankt voor deze mooie ervaring

Het berichtje van Soul Balance kwam voorbij op facebook. Ik was meteen nieuwsgierig geworden. Zou dit iets kunnen zijn? Om daar achter te komen heb ik de site van Michelle… Lees verder “Michelle bedankt voor deze mooie ervaring”

Leonie den Ouden
6 februari 2017

Dankzij Michelle ben ik weer in balans

Na een lange en vermoeiende/frustrerende periode op mijn werk was de balans in mijn energie ver te zoeken. Op aanraden van mijn vrouw ben ik naar Michelle toe gegaan, en… Lees verder “Dankzij Michelle ben ik weer in balans”

Dirk Minnee
24 december 2016

Een serieuze aanrader!

Na en tijdens de behandeling ervaarde ik : diepe ontspanning. bewustwording. verdieping. heling. dankbaarheid. geaardheid. nieuwe inzichten. een serieuze aanrader !

Natascha Vink
18 november 2016

Wat ben ik blij dat ik een afspraak heb gemaakt!

De FB pagina van Soul Balance kwam op mijn pad en trok mijn aandacht. Dit voelde voor mij als het juiste moment. Ik had voor mijzelf de indruk dat ik… Lees verder “Wat ben ik blij dat ik een afspraak heb gemaakt!”

Paulette
5 oktober 2016

Ze hielp me mijn pad terug te vinden

Het is een echte aanrader om naar Michelle van Soul Balance te gaan! Al een lange tijd lag ik met mezelf in de knoop, zat mijn gevoel compleet op slot.… Lees verder “Ze hielp me mijn pad terug te vinden”

Marina Dijkers
20 september 2016

Michelle heeft eigenschappen die ervoor zorgen dat datgene wordt aangeraakt wat nodig is om verder te kunnen

Ik kwam bij Michelle te liggen toen ik even niet heel goed in mijn vel zat. Ik loop al zo lang met allemaal vragen rond en doorloop mijn proces met… Lees verder “Michelle heeft eigenschappen die ervoor zorgen dat datgene wordt aangeraakt wat nodig is om verder te kunnen”

Natasja Roos
30 augustus 2016

Zij kon mij geruststellen en aanmoedigen om op de weg die ik ingeslagen was, door te gaan

Ik was altijd al nieuwsgierig naar een aura/chakra reading en kwam nieuwsgierig en met een open houding binnen bij Michelle. Ik was benieuwd of ze iets voor me kon betekenen.… Lees verder “Zij kon mij geruststellen en aanmoedigen om op de weg die ik ingeslagen was, door te gaan”

Els Schoon
28 augustus 2016

Ik kan nu verder, er is duidelijkheid gekomen waar ik aan kan werken voor mijzelf

Geheel open minded ben ik naar je toe gekomen; had eigenlijk geen idee wat het met me zou kunnen doen of zou kunnen betekenen. Tijdens de sessie voelde ik me… Lees verder “Ik kan nu verder, er is duidelijkheid gekomen waar ik aan kan werken voor mijzelf”

Daniella Dufloo
16 juli 2016

Beide keren was Michelle zeer kundig, duidelijk, helder en inspirerend

Ik ben 2 keer bij praktijk Soul Balance geweest en ik heb dit als zeer bijzonder ervaren. Beide keren was Michelle zeer kundig, duidelijk, helder en inspirerend. De aura/chakra healing… Lees verder “Beide keren was Michelle zeer kundig, duidelijk, helder en inspirerend”

Sabina Verbree
6 juli 2016

Informatie die zij mij gaf was heel treffend en herkenbaar. Hoe kon ze dit allemaal zo feilloos verwoorden ,ging door mij heen

Tijdens de zoektocht naar mezelf bracht het leven zelf mij bij Michelle. Ik was geraakt door haar uitstraling en zag in haar ogen haar ware kern. Maar vooral haar dienstbaarheid.… Lees verder “Informatie die zij mij gaf was heel treffend en herkenbaar. Hoe kon ze dit allemaal zo feilloos verwoorden ,ging door mij heen”

Asha Sohanpal
6 juli 2016

Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik zeer hartelijk ontvangen en werd me haarfijn uitgelegd wat er ging gebeuren

Door haar website was mijn interesse gewekt. Ik was benieuwd of Michelle iets voor mij kon betekenen. Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik zeer hartelijk ontvangen en werd… Lees verder “Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik zeer hartelijk ontvangen en werd me haarfijn uitgelegd wat er ging gebeuren”

Kees van Duijvenvoorde
6 juni 2016

Ik werd er erg ontspannen en rustig van. Na de behandeling voelde ik mij rustig en krachtiger

Ik ben bij Michelle terecht gekomen omdat ik deze vorm van behandeling wilde ervaren en benieuwd was wat het met mij zou doen. Ik vond het erg prettig. Je word… Lees verder “Ik werd er erg ontspannen en rustig van. Na de behandeling voelde ik mij rustig en krachtiger”

Esther van der Zalm
30 mei 2016

De behandeling heb ik als heel fijn en ontspannen ervaren

Door mijn creatieve werk, mantelzorger zijn, een chronische ziekte, in de overgang en moeder van twee pubers, weet ik soms niet waar ik het zoeken moet van vermoeidheid.
Ik… Lees verder “De behandeling heb ik als heel fijn en ontspannen ervaren”

Tineke Porschen
21 april 2016

Ik zou tegen anderen willen zeggen, gewoon langs gaan en ervaren

Ik was nieuwsgierig naar wat Michelle voor mij kon betekenen op het gebied van onrust in mijn lijf en vermoeidheid. Bij binnenkomst voelde ik gelijk al, ik zit hier goed.… Lees verder “Ik zou tegen anderen willen zeggen, gewoon langs gaan en ervaren”

Marleen
25 maart 2016

Ik weet nu wat ze doet, het helpt echt!

Ik kwam bij Michelle omdat ik al een tijdje vermoeid was terwijl ik wel genoeg sliep en geen last had van stress. Na een kort gesprekje heb ik een uur… Lees verder “Ik weet nu wat ze doet, het helpt echt!”

Liedewey van der Kuip
14 februari 2016

Een zeer prettige ervaring! Zeker aan te raden

Het ontvangst was steeds warm, hartelijk en professioneel. Met een open houding stelt Michelle je onmiddellijk op je gemak. In het gesprek heb je het even met haar over de… Lees verder “Een zeer prettige ervaring! Zeker aan te raden”

Clasien Schoon
14 februari 2016

Zij hielp mij van mijn vermoeidheid af!

Ik ben naar Michelle gegaan, omdat ik last had van vermoeidheid en ik hier graag vanaf wilde. Toen ik hoorde van haar behandelingen heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Ze… Lees verder “Zij hielp mij van mijn vermoeidheid af!”

Marloes
10 februari 2016

Alles bij elkaar kan ik alleen maar positief zijn over het consult

Ik had al geruime tijd moeilijk te duiden klachten. Volgens mij hadden de klachten een relatie met een chronische aandoening die ik heb. Ik had vel last van vermoeidheid en… Lees verder “Alles bij elkaar kan ik alleen maar positief zijn over het consult”

Frits
8 februari 2016

Bedankt voor jouw positieve energie!

Ik kwam bij Michelle omdat ik nogal vast zit in mijn leven.
Na een heel prettig ontvangst, mocht ik plaats nemen voor mijn behandeling.
Zij heeft hier alle… Lees verder “Bedankt voor jouw positieve energie!”

Miranda
2 februari 2016