Ervaringen

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mail adres?
Een titel voor boven uw ervaring
Hoe is Soul Balance u bevallen?

Lees hier de ervaringen van andere Soul Balance bezoekers

Jij hebt mijn gevoelens woorden gegeven en bevestigd

Lieve Michelle, hartelijk bedankt voor de inzichten die jij mij hebt gegeven en die mijn diepe innerlijke gevoelens op een andere manier hebt verwoord. Ik ga verder op mijn pad om te voelen en verder te ontdekken welke stappen ik hierin mag nemen. We’ll meet again Jij hebt mijn gevoelens woorden gegeven en bevestigd. Aan… Lees verder “Jij hebt mijn gevoelens woorden gegeven en bevestigd”

Paulien
28 August 2018

Het is precies wat ik nodig had en ben echt geholpen om weer grip te krijgen op mijn leven.

Na het beeindigen van mijn langdurige relatie, waar ik niet al geheel mijzelf ben geweest, heeft mij doen realiseren dat ik mijzelf behoorlijk was kwijt geraakt. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen om mijzelf weer te leren kennen. Voor mij was het antwoord ver te zoeken en voelde mij met de dag… Lees verder “Het is precies wat ik nodig had en ben echt geholpen om weer grip te krijgen op mijn leven.”

Roy
25 July 2018

Dankzij jou heb ik mij terug gevonden

Lieve Michelle, Ik heb bij jou recent traject gedaan waar je Access Bars, TSS en andere technieken bij mij hebt gebruikt. Het was het hele grote opgave om mijn geblokkeerde chakra’s te openen en weer energie te laten stromen in mijn lichaam en soul. En het is je gelukt! Hoe bijzondere ervaring was dat. Wat… Lees verder “Dankzij jou heb ik mij terug gevonden”

Maggie
25 July 2018

Het is écht bijzonder!

Recent heb ik voor het eerst een chakrabehandeling gekregen van Michelle. Zij heeft een heel fijne behandelruimte; ik voelde mij er direct op mijn gemak. De uitkomst van haar ervaring na de behandeling was een echte eye opener voor me. Zij heeft dit met me gedeeld aan de hand van de aantekeningen die ze tijdens… Lees verder “Het is écht bijzonder!”

Dorine, Amsterdam
2 April 2018

Zij weet precies iemand op zijn gemak te stellen

Mijn ervaringen bij Michelle van Soul Balance zijn geweldig. Zij weet precies iemand op zijn gemak te stellen, de juiste sfeer te creëren en een luisterend oor te bieden. Ik ben nu aantal keren geweest voor een access bars behandeling. Een techniek waarbij je hoofd op 32 punten wordt aangeraakt. Een Bars behandeling heeft mij… Lees verder “Zij weet precies iemand op zijn gemak te stellen”

Marion
5 December 2017

Mijn vertrouwen in mezelf en over mijn gemaakte keuze groeide en mag nu zelfs bloeien als de mooiste bloem op aarde.

Zeer onverwachts kon Michelle tijd voor me vrij maken en het kwam voor mij op het juiste moment. Alle gedachten bleven maar door mijn hoofd spelen en namen zo de overhand op mij. Met tranen in mijn ogen kon ik mijn verhaal aan haar kwijt. Het voelde zo veilig door de warme uitstraling van Michelle.… Lees verder “Mijn vertrouwen in mezelf en over mijn gemaakte keuze groeide en mag nu zelfs bloeien als de mooiste bloem op aarde.”

Dian Labrujere
18 October 2017

Ik had nooit gedacht of verwacht te ervaren wat ik allemaal heb doorgemaakt!

Lieve Michelle, ik ben erg dankbaar je te hebben gevonden! Ik heb maandenlang als verloren rondgedwaald, depressief en heb mezelf, dankzij jou, teruggevonden! Het was een zware tijd, een soort van emotionele achtbaan! Ondanks het feit dat we in eerste instantie moeite hadden om een eerste datum in te plannen hadden we eindelijk de eerste… Lees verder “Ik had nooit gedacht of verwacht te ervaren wat ik allemaal heb doorgemaakt!”

C. Koh
16 September 2017

Meteen na de 1e behandeling voelde ik mij de volgende dag anders.

Februari 2017 kwam ik bij Michelle terecht voor n chakra/aura reading. Ik had toen niet kunnen bedenken dat het mij zóveel positiefs zou brengen. Ik ben altijd in voor n reading/healing of whatever, maar ik had niet in de gaten of stond er voor open, dat ik er ook wat mee moest doen. Michelle doorbrak… Lees verder “Meteen na de 1e behandeling voelde ik mij de volgende dag anders.”

Linda Verhoeven
7 June 2017

Ik ben nu meer in balans en zit meer in mijn gevoel

Ik ben nu 3 keer bij Michelle geweest. Michelle is een warme persoonlijkheid. De eerste keer heeft ze een A 4 velletje vol geschreven met wat zij binnen kreeg. Ongelooflijk goede beschrijving van mij en adviezen waar ik wat mee kan doen om beter in mijn vel te komen zitten. Michelle heeft mij echt fijn… Lees verder “Ik ben nu meer in balans en zit meer in mijn gevoel”

Marijke Kort
7 March 2017

Michelle is een rustige, no-nonsense vrouw en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak

De laatste jaren is er veel gebeurd in mijn leven. Hierdoor had ik de neiging om op de automatische piloot te leven en viel ik soms weer terug in mijn verdriet. Het belemmerde mij om kansen te zien en keuzes te maken. In mijn werk met kinderen heb ik ervaren dat lijf en brein onlosmakelijk… Lees verder “Michelle is een rustige, no-nonsense vrouw en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak”

Jenneke van Dijk
7 March 2017

Michelle bedankt voor deze mooie ervaring

Het berichtje van Soul Balance kwam voorbij op facebook. Ik was meteen nieuwsgierig geworden. Zou dit iets kunnen zijn? Om daar achter te komen heb ik de site van Michelle aan mijn man laten zien. Wat ik niet had verwacht is dat hij zei, dat ga ik doen! Hij heeft meteen een afspraak gemaakt bij… Lees verder “Michelle bedankt voor deze mooie ervaring”

Leonie den Ouden
6 February 2017

Dankzij Michelle ben ik weer in balans

Na een lange en vermoeiende/frustrerende periode op mijn werk was de balans in mijn energie ver te zoeken. Op aanraden van mijn vrouw ben ik naar Michelle toe gegaan, en ik heb de eerste behandeling over mij heen laten komen. Ik was enorm verrast over hoeveel informatie Michelle van mijn lichaam terug kreeg. Dit heeft… Lees verder “Dankzij Michelle ben ik weer in balans”

Dirk Minnee
24 December 2016

Een serieuze aanrader!

Na en tijdens de behandeling ervaarde ik : diepe ontspanning. bewustwording. verdieping. heling. dankbaarheid. geaardheid. nieuwe inzichten. een serieuze aanrader !

Natascha Vink
18 November 2016

Wat ben ik blij dat ik een afspraak heb gemaakt!

De FB pagina van Soul Balance kwam op mijn pad en trok mijn aandacht. Dit voelde voor mij als het juiste moment. Ik had voor mijzelf de indruk dat ik al op de goede weg bezig was, maar had voor mijn gevoel nog wat extra’s nodig. Wat ben ik blij dat ik een afspraak heb… Lees verder “Wat ben ik blij dat ik een afspraak heb gemaakt!”

Paulette
5 October 2016

Ze hielp me mijn pad terug te vinden

Het is een echte aanrader om naar Michelle van Soul Balance te gaan! Al een lange tijd lag ik met mezelf in de knoop, zat mijn gevoel compleet op slot. Ik was aan het overleven in plaats van aan het leven. Verdoofd. Als een robot. Opgesloten in een leven waarvan ik wist dat dit het… Lees verder “Ze hielp me mijn pad terug te vinden”

Marina Dijkers
20 September 2016

Michelle heeft eigenschappen die ervoor zorgen dat datgene wordt aangeraakt wat nodig is om verder te kunnen

Ik kwam bij Michelle te liggen toen ik even niet heel goed in mijn vel zat. Ik loop al zo lang met allemaal vragen rond en doorloop mijn proces met soms vele omwegen. Tijdens de behandeling heb ik vooral heerlijk gelegen. Voelde wel dat er wat gebeurde, al kan ik niet omschrijven wat dat dan… Lees verder “Michelle heeft eigenschappen die ervoor zorgen dat datgene wordt aangeraakt wat nodig is om verder te kunnen”

Natasja Roos
30 August 2016

Zij kon mij geruststellen en aanmoedigen om op de weg die ik ingeslagen was, door te gaan

Ik was altijd al nieuwsgierig naar een aura/chakra reading en kwam nieuwsgierig en met een open houding binnen bij Michelle. Ik was benieuwd of ze iets voor me kon betekenen. Na een hartelijk ontvangst en een korte uitleg voelde ik me tijdens de behandeling al snel heerlijk rustig en ontspannen worden. Tijdens het gesprek na… Lees verder “Zij kon mij geruststellen en aanmoedigen om op de weg die ik ingeslagen was, door te gaan”

Els Schoon
28 August 2016

Ik kan nu verder, er is duidelijkheid gekomen waar ik aan kan werken voor mijzelf

Geheel open minded ben ik naar je toe gekomen; had eigenlijk geen idee wat het met me zou kunnen doen of zou kunnen betekenen. Tijdens de sessie voelde ik me heerlijk rustig en op mijn gemak (volgens mij heb ik zelfs een dutje gedaan)…… Tijdens het nagesprek werden er een hoop dingen bevestigd die ik… Lees verder “Ik kan nu verder, er is duidelijkheid gekomen waar ik aan kan werken voor mijzelf”

Daniella Dufloo
16 July 2016

Beide keren was Michelle zeer kundig, duidelijk, helder en inspirerend

Ik ben 2 keer bij praktijk Soul Balance geweest en ik heb dit als zeer bijzonder ervaren. Beide keren was Michelle zeer kundig, duidelijk, helder en inspirerend. De aura/chakra healing inclusief reading vond ik wel confronterend, maar is wel goed geweest om dit eens hardop te horen. Helaas was ik er niet op bedacht dus… Lees verder “Beide keren was Michelle zeer kundig, duidelijk, helder en inspirerend”

Sabina Verbree
6 July 2016

Informatie die zij mij gaf was heel treffend en herkenbaar. Hoe kon ze dit allemaal zo feilloos verwoorden ,ging door mij heen

Tijdens de zoektocht naar mezelf bracht het leven zelf mij bij Michelle. Ik was geraakt door haar uitstraling en zag in haar ogen haar ware kern. Maar vooral haar dienstbaarheid. Dat raakte mij diep en ik stelde mij helemaal open voor haar. Zij bracht mij bij mijn kern en haar aanpak was heel subtiel doch… Lees verder “Informatie die zij mij gaf was heel treffend en herkenbaar. Hoe kon ze dit allemaal zo feilloos verwoorden ,ging door mij heen”

Asha Sohanpal
6 July 2016

Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik zeer hartelijk ontvangen en werd me haarfijn uitgelegd wat er ging gebeuren

Door haar website was mijn interesse gewekt. Ik was benieuwd of Michelle iets voor mij kon betekenen. Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik zeer hartelijk ontvangen en werd me haarfijn uitgelegd wat er ging gebeuren. Tijdens de behandeling voelde ik me steeds prettiger en rustiger worden. Deze uitwerking heb ik nog dagen erna… Lees verder “Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik zeer hartelijk ontvangen en werd me haarfijn uitgelegd wat er ging gebeuren”

Kees van Duijvenvoorde
6 June 2016

Ik werd er erg ontspannen en rustig van. Na de behandeling voelde ik mij rustig en krachtiger

Ik ben bij Michelle terecht gekomen omdat ik deze vorm van behandeling wilde ervaren en benieuwd was wat het met mij zou doen. Ik vond het erg prettig. Je word niet aangeraakt, maar toch voel je de energie. Ik werd er erg ontspannen en rustig van. Na de behandeling voelde ik mij rustig en krachtiger.… Lees verder “Ik werd er erg ontspannen en rustig van. Na de behandeling voelde ik mij rustig en krachtiger”

Esther van der Zalm
30 May 2016

De behandeling heb ik als heel fijn en ontspannen ervaren

Door mijn creatieve werk, mantelzorger zijn, een chronische ziekte, in de overgang en moeder van twee pubers, weet ik soms niet waar ik het zoeken moet van vermoeidheid. Ik ken Michelle al lang en we delen veel inzichten en gevoelens over spiritualiteit en het leven. Als mens ken ik haar als integer en warm, met… Lees verder “De behandeling heb ik als heel fijn en ontspannen ervaren”

Tineke Porschen
21 April 2016

Ik zou tegen anderen willen zeggen, gewoon langs gaan en ervaren

Ik was nieuwsgierig naar wat Michelle voor mij kon betekenen op het gebied van onrust in mijn lijf en vermoeidheid. Bij binnenkomst voelde ik gelijk al, ik zit hier goed. Rustige sfeer, mooie achtergrondmuziek, een heerlijke zachte geur van wierook. Na de behandeling heb ik een duidelijke uitleg gekregen waar ik wat aan had en… Lees verder “Ik zou tegen anderen willen zeggen, gewoon langs gaan en ervaren”

Marleen
25 March 2016

Ik weet nu wat ze doet, het helpt echt!

Ik kwam bij Michelle omdat ik al een tijdje vermoeid was terwijl ik wel genoeg sliep en geen last had van stress. Na een kort gesprekje heb ik een uur lang heerlijk rustig op de behandeltafel gelegen. De rust die Michelle uitstraalt hielp mij om te ontspannen. Na afloop voelde ik mij een stuk minder… Lees verder “Ik weet nu wat ze doet, het helpt echt!”

Liedewey van der Kuip
14 February 2016

Een zeer prettige ervaring! Zeker aan te raden

Het ontvangst was steeds warm, hartelijk en professioneel. Met een open houding stelt Michelle je onmiddellijk op je gemak. In het gesprek heb je het even met haar over de reden van je komst, en ze legt uit wat ze gaat doen en hoe lang het gaat duren. Michelle legt de dingen helder en begrijpelijk… Lees verder “Een zeer prettige ervaring! Zeker aan te raden”

Clasien Schoon
14 February 2016

Zij hielp mij van mijn vermoeidheid af!

Ik ben naar Michelle gegaan, omdat ik last had van vermoeidheid en ik hier graag vanaf wilde. Toen ik hoorde van haar behandelingen heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Ze is een heel aardig en rustig persoon wat ik als erg prettig ervaarde. Tijdens het liggen kwam ik helemaal tot rust. Na de behandeling bespreekt… Lees verder “Zij hielp mij van mijn vermoeidheid af!”

Marloes
10 February 2016

Alles bij elkaar kan ik alleen maar positief zijn over het consult

Ik had al geruime tijd moeilijk te duiden klachten. Volgens mij hadden de klachten een relatie met een chronische aandoening die ik heb. Ik had vel last van vermoeidheid en gewrichtsklachten. Via gesprekken met een bekende hier in de straat kwam ik met mijn vraag bij Michelle. Na enige aarzeling uiteindelijk besloten een consult bij… Lees verder “Alles bij elkaar kan ik alleen maar positief zijn over het consult”

Frits
8 February 2016

Bedankt voor jouw positieve energie!

Ik kwam bij Michelle omdat ik nogal vast zit in mijn leven. Na een heel prettig ontvangst, mocht ik plaats nemen voor mijn behandeling. Zij heeft hier alle tijd voor genomen. Na de behandeling hebben wij haar bevindingen doorgenomen. Naast de gehele ontspanning, ging ik met een glimlach de deur uit, en voelde letterlijk of… Lees verder “Bedankt voor jouw positieve energie!”

Miranda
2 February 2016
MENU