Dankzij jou heb ik mij terug gevonden

Lieve Michelle,

Ik heb bij jou recent traject gedaan waar je Access Bars, TSS en andere technieken bij mij hebt gebruikt. Het was het hele grote opgave om mijn geblokkeerde chakra’s te openen en weer energie te laten stromen in mijn lichaam en soul. En het is je gelukt! Hoe bijzondere ervaring was dat. Wat hebben wij gevoeld, ieder apart maar toch hetzelfde. Dankzij jou heb ik mij teruggevonden en begon aan het mooie zelf ontdekkings proces. En innerlijk groei. Ik ben het Universum dankbaar dat je op mini pad bent gekomen, Mooi mens. Tijdens dit traject zijn wij ook bezig geweest om mijn trauma’s proberen te verwerken. Hoe ongelooflijk vond ik het dat je mijn grootste verdriet en levenstragedie n.m. verlies van mijn kindjes door 5 miskramen, hebt veranderd in geluk en begrip dat hun zieltjes nu vrij zijn maar toch samen met mij….Je hebt ze bevrijd en mij ook. Ik voel ze iedere dag bij mij. Hoe bizar is dit! Tevens dankzij TSS kan ik bij andere trauma’s emoties en herinneringen splitsen en dan makkelijker opruimen. Je probeerde ook mij te helpen bij mijn fibromyalgie pijnen en dit is jou ook gelukt lieve Michelle. In de loop van paar maanden heb ik veel minder pijn, ik slaap beter, ik gebruik veel minder pijnstillers en ik ben aan het afbouwen van de antidepressiva! Voile!

Ik ben emotioneel stabieler en veel gelukkiger en spontaan mens.

Je hebt mij geholpen om eindelijk het juiste pad in het leven te kiezen met alles wat je deed en nog doet voor mij. Ik ben je onzettend dankbaar dat je er voor mij bent.

En het is ook fantastisch wat voor prachtige mensen ik dankzij jou heb ontmoet in het afgelopen half jaar. Dieppe buiging voor jou mijn sister.

Warme groeten en liefs,

Maggie

Maggie
★ Gepubliceerd: juli 25, 2018