Soul Retrieval

De ceremonie op zich vind ik indrukwekkend. Ik zie ook de mogelijkheden. Het zegt meer over mij denk ik, waar ik nog mee worstel, maar ik kon me niet helemaal overgeven. Ik heb bijvoorbeeld de hele week al spierpijn van het schrap zetten. Ik weet dat ik zwaar ben dat is een feit en ik was dus bang om te vallen, bang dat de tribe mij niet kon houden. Toen ik zelf de eerste vrouw hielp dragen vond ik haar ook zwaar en ze was eigenlijk niet groot en zwaarlijvig. Dus toen zat het echt in mijn hoofd. Ze gaan me nooit houden. Ik ben niet gevallen maar bij het ronddraaien durfde ik niet helemaal te gaan zeg maar en ik wilde bij het wiegen alleen maar op die matras terecht komen. Dus helpen. Ik weet niet of dit anders kan. Ik had het wiegen (of id) eigenlijk wel heel fijn gevonden als ik dit iets bewuster had kunnen meemaken. Ik kwam niet echt in een trance zeg maar. Daardoor kwam het woord: het is echt zwaar zo binnen denk ik.
Maar het schreeuwen in de kring was bevrijdend, de trommels echt super fijn. Het liggen was ook okee en ik weet niet of je hierbij nog mag aaien maar of dat er een gedachte zit achter waar je iemand vasthoudt. Zelf vind ik strijken wel lekker en er was iemand die mijn voeten vast hield dat was heerlijk. Mijn zielsdeel was bestaansrecht en alles wat ik doe om dit te verankeren helpt mij. Ik voel dat dit een organisch gebeuren is en de uitwerking gaat door.
De sfeer was goed, prettig en rustig. Geen stress vanuit jullie ervaren. In controle en super ontspannen. Lieve, bemoedigende woorden en zonder oordeel. Michelle ik vond en ik vind jou heel lief en bevestigend in de begeleiding. Je stelt mensen op hun gemak en ik zag je ook genieten. Je hebt een gave, een talent en ik vind het super dat ik zo dichtbij je was. Ik voelde de vriendschap die jullie delen en de samenwerking was zo liefdevol gedeeld. Dank.

Armanda

Armanda
★ Gepubliceerd: februari 14, 2020