Over mij

Michelle Caseley Soul Balance

Mijn naam is Michelle Caseley en ik ben geboren in 1967 in Leiden. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde mijzelf graag ontwikkelen om los te komen van de drukte in mijn hoofd, tot rust te komen in mijn gevoel en te landen in mijn lijf. Om te leren en te ervaren hoe ik kon vertrouwen op mijn intuïtie en de richting te volgen die mijn gevoel mij aangaf.

Omdat ik steeds weer getrokken werd naar het spirituele en mijzelf daarin verder wilde ontwikkelen, heb ik verschillende opleidingen, (jaar) trainingen, workshops en cursussen gevolgd. Ook ben ik in aanraking gekomen met medicijnplanten. Hier leerde ik meer begrip en inzicht te krijgen in mijzelf en mijn eigen energie om zo een zuivere verbinding te leggen met de energie van anderen.

De weg die ik gegaan ben:

2006Opleiding Effectieve Intuïtie (readingopleiding)
2012Opleiding tot counseling en coaching (basisjaar)
201410 daagse Vipassana stilte-retraite in het Vipassana Centrum in België
2015Meditatie opleiding (basisjaar)
2015Aura/chakra Practioner
2017Access Bars en TSS (trauma/stress)
2018Jaartraining de Gewijde Reis (diep innerlijk werk)
2019Jaartraining Path of the Wild Woman (vrouwkracht)
2019Ademcoach opleiding (Verbonden Ademen)

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met Ayahuasca. Dit plantmedicijn heeft mij meegenomen de diepte in, om datgene wat mij ervan weerhield om te gaan staan voor wie ik ben zichtbaar te maken en te doorvoelen, zodat er heling kon plaatsvinden. Dit was een intense ervaring en heeft heel veel  aangeraakt en veranderd in mij.

Ik ben sinds 2018, na de jaartraining Rebirth of the Soul bij de Gewijde Reis gevolgd te hebben, begeleider bij ceremonies, retraites en jaartrainingen bij verschillende organistaties. Ook ben ik in aanraking gekomen met diep transformerend ademwerk (Holotropisch en Verbonden Ademen). Ik werd zo enthousiast door het ervaren van diepe heling door middel van je eigen adem, dat ik in 2019 de opleiding tot Verbonden Ademcoach heb gevolgd.

Opgedane heling en inzichten door verschillende plantmedicijnen en ademwerk hebben mijn bewustzijn, sensitiviteit en persoonlijke ontwikkeling verder ontwikkeld en verdiept en heeft mij nog meer gevormd tot wie ik nu ben.

De weg die ik ben gegaan heeft geleid tot het starten van mijn eigen praktijk in 2016. Omdat ik anderen wil helpen om blokkade/ trauma’s en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht, rust en geloof in zichzelf. Dat doe ik door er volledig voor de mensen te zijn, en mijn kennis en ervaring in te zetten om hen te helpen op weg naar meer inzicht en bewustwording. Hierdoor wordt de balans weer hersteld en is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden.