Over mij

Michelle Caseley Soul Balance

Mijn naam is Michelle Caseley en ik ben geboren in 1967 in Leiden. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde mijzelf graag ontwikkelen om los te komen van de drukte in mijn hoofd, en tot rust te komen in mijn gevoel. Om te leren en te ervaren hoe ik kon vertrouwen op mijn intuïtie en de richting te volgen die mijn gevoel mij aangaf.

De ontwikkeling die ik doorgemaakt heb kwam niet vanzelf. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Ik begon met de opleiding Effectieve Intuïtie. Hierbij lag de focus op het aanspreken van, en te vertrouwen op mijn intuïtie evenals het leren ‘lezen’ van energie (aura en chakra’s) van anderen. Vervolgens  wilde ik me meer verdiepen in de dieper liggende emoties en de bewustwording van de mens en heb daartoe niveau 1 van de  opleiding Counselling en Coaching doorlopen.

Omdat ik steeds weer getrokken werd naar het spirituele en mijzelf daarin verder ontwikkelde, heb ik verschillende intuïtieve trainingen gevolgd. Bij deze trainingen leerde ik meer begrip en inzicht te krijgen in mijzelf en mijn eigen energie om zo een zuivere verbinding te  leggen met de energie van anderen (aurareading).

In 2014  heb ik deelgenomen aan de 10-daagse Vipassana stilte retraite in België. Het resultaat was een nog diepere verbinding met mijzelf. Aansluitend heb ik een jaar de meditatie opleiding bij Deva Deva gevolgd.

In 2015 heb ik de training tot aura/chakra practitioner bij Lightwave therapeuten met veel plezier en succes doorlopen. Hierdoor heb ik een diepgaander inzicht gekregen in de werking van de menselijke aura en de chakra’s en het healen van dit menselijk energieveld.

In 2015 heb ik bij Wapiti healing de jaaropleiding gevolgd voor het analyseren, repareren en het in balans brengen van de 7 hoofdchakra’s.

In 2017 heb ik meerdere Access Bars classes gevolgd.

De weg die ik ben gegaan heeft geleid tot het starten van mijn eigen praktijk. Omdat ik anderen wil helpen om blokkades en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht en geloof in zichzelf. Dat doe ik door er volledig voor de mensen te zijn, en mijn kennis en ervaring in te zetten om hen te helpen op weg naar meer inzicht en bewustwording. Hierdoor wordt de balans weer hersteld en is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden.

MENU