Over mij

Michelle Caseley Soul Balance

Mijn naam is Michelle Caseley en ik ben geboren in 1967 in Leiden. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde mijzelf graag ontwikkelen om los te komen van de drukte in mijn hoofd en tot rust te komen in mijn gevoel. Om te leren en te ervaren hoe ik kon vertrouwen op mijn intuïtie en de richting te volgen die mijn gevoel mij aangaf.

De ontwikkeling die ik doorgemaakt heb kwam niet vanzelf. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd.

Omdat ik steeds weer getrokken werd naar het spirituele en mijzelf daarin verder wilde ontwikkelen, heb ik verschillende opleidingen/ trainingen/ workshops gevolgd. Bij deze trainingen leerde ik meer begrip en inzicht te krijgen in mijzelf en mijn eigen energie om zo een zuivere verbinding te  leggen met de energie van anderen (aurareading).

De weg die ik gegaan ben:

 2006            Opleiding Effectieve Intuïtie

 2012            Opleiding tot counseling en coaching

 2014            10 daagse Vipassana stilte-retraite in het Vipassana Centrum in België

 2015            Meditatie opleiding

 2015           Aura/chakra Practioner 

 2017            Access Bars  en TSS (trauma/stress)

 2018            Jaartraining de Gewijde Reis (diep innerlijk werk)

 2019            Jaartraining Path of the Wild Woman (vrouwkracht)

 2019            Ademcoach opleiding (Verbonden Ademen)

De weg die ik ben gegaan heeft geleid tot het starten van mijn eigen praktijk in 2016. Omdat ik anderen wil helpen om blokkade/ trauma’s en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht, rust en geloof in zichzelf. Dat doe ik door er volledig voor de mensen te zijn, en mijn kennis en ervaring in te zetten om hen te helpen op weg naar meer inzicht en bewustwording. Hierdoor wordt de balans weer hersteld en is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden.