Access bars

Een Acces Bars® sessie kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat correspondeert met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen.

Access Bars kan naast ontspanning ook heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan; adhd/add,  pijn in het lichaam, zwangerschapsklachten, vermoeidheid, slapeloosheid,  hoofdpijn/migraine, stress, concentratieproblemen, angsten/fobieën, depressie enzovoorts.

Access Bars  helpt ook wanneer je moeite hebt met keuzes maken, te veel denkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Ook kinderen hebben veel baat bij de behandeling. Ze zijn rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen.

Tijdens een Bars sessie lig je (gekleed) op je rug op de behandeltafel, waarbij het hoofd  zachtjes wordt aangeraakt op 32 verschillende punten. Mocht je het lastig vinden om een uur lang op een behandeltafel te liggen (ivm. rug- of andere klachten), dan is er ook relaxstoel.

De behandeling duurt een uur.

Een Bars sessie is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven wil staan.

Illustratie Access Bars Soul Balance
MENU