Ze hielp me mijn pad terug te vinden

Het is een echte aanrader om naar Michelle van Soul Balance te gaan!

Al een lange tijd lag ik met mezelf in de knoop, zat mijn gevoel compleet op slot. Ik was aan het overleven in plaats van aan het leven.

Verdoofd. Als een robot. Opgesloten in een leven waarvan ik wist dat dit het niet was voor mij; mijn relatie, mijn werk.

Ik kon niet meer bij mijn gevoel komen. Dingen kwamen niet meer binnen. Het vlindertje in mijn buik deed het niet meer.

En toch voelde ik wel dat mijn ziel vanbinnen het uitschreeuwde: laat me vrij! Laat me vrij zodat je weer kan voelen, zodat je weer contact hebt met je eigen IK. Zodat je weer met je hart kan leven in plaats van alleen maar met je hoofd! Zodat je weer gelukkig kan zijn en kan genieten van het leven!

Maar hoe dan? Wat is er gebeurd dat ik mijn ziel zo diep heb weggestopt en hoe krijg ik dat weer ongedaan? Ik wist echt niet waar ik het zoeken moest.

Tot ik op een dag Facebook opende en daar de pagina van Soul Balance zag. Bestaat toeval? Ik begon te lezen. En ik voelde me aangetrokken. Zou zoiets wat voor mij zijn? Ik had nog nooit iets gedaan met aura, chakra en dergelijke. Het was allemaal nieuw voor mij. Maar ik voelde wel dat ik er wat mee moest.

Ik zocht contact met Michelle en maakte de eerste afspraak.

Zodra ik daar een voet over de drempel zette voelde het als een warme deken. Michelle is een ontzettend lieve vrouw waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ze stelde me wat vragen over mij en mijn situatie. Daarna begon de behandeling. Ik voelde er niet heel veel van. Alleen soms had ik het gevoel dat ze bij mijn hoofd stond, terwijl ze bij mijn voeten stond. Het was rustgevend, kalmerend.

Ik voelde geen hele aardverschuivingen van energie op dat moment. Maar de dagen erna, de weken erna… ik geloof niet dat ik me ooit zo geaard heb gevoeld. Zo krachtig en in balans.

Michelle kon mij veel vertellen over mezelf, over mijn knelpunten, mijn innerlijke processen die al dan niet goed functioneerden, mijn geschiedenis. Met tranen heb ik zitten luisteren en voor het eerst voelde ik me zo begrepen, zo geholpen. Ze hielp me mijn pad terug te vinden. En nog steeds helpt ze me op afstand door contact te houden en oprecht interesse te tonen in hoe het met me gaat. Ze is een echt mensen-mens. Michelle straalt een kalmte uit, gecombineerd met kracht, openheid en rust waardoor je je wilt openstellen. Ze (ver)oordeelt niet. Een unieke ervaring.

Een tweede afspraak volgde.

En er zullen nog nieuwe afspraken volgen. Het zijn echt cadeautjes die je krijgt van Michelle. Want sinds die tijd en dankzij haar ervaar ik een groeiproces. Een herstel van mijn band met mijn ziel. Met mijzelf. Wat is er mooier dan dat?

Marina Dijkers
★ Gepubliceerd: september 20, 2016