Michelle bedankt voor deze mooie ervaring

Het berichtje van Soul Balance kwam voorbij op facebook. Ik was meteen nieuwsgierig geworden. Zou dit iets kunnen zijn? Om daar achter te komen heb ik de site van Michelle aan mijn man laten zien. Wat ik niet had verwacht is dat hij zei, dat ga ik doen! Hij heeft meteen een afspraak gemaakt bij Michelle en is zelfs voor de 5-ritten kaart gegaan. Na zijn eerste bezoek merkte ik al aan hem dat er meer rust over hem heen kwam. Michelle noemt hem de ‘stappenmaker’ en hij heeft zeker heel veel stappen gezet.

Toen was het mijn beurt om een afspraak te maken. Eigenlijk ben ik uit pure nieuwsgierigheid naar Michelle gegaan. Wat zou het mij kunnen brengen ? Michelle heeft alles uitgelegd wat me stond te wachten en vroeg aan me of ik met een vraag gekomen was, waarop ik graag antwoord zou willen. Daar ter plaatse kwam de vraag in me op of ik een juiste keuze had gemaakt om 2 jaar geleden te stoppen met werken. Deze keuze heb ik destijds heel bewust gemaakt. Het lukte me alleen niet om volmondig NEE te antwoorden als mensen aan mij vroegen of ik het werk miste. Mijn hart wist wel dat ik er goed aan heb gedaan om te stoppen. Alleen wist ik niet goed wat ik moest antwoorden naar de buitenwereld. Wat zouden ze denken als ik aangaf dat ik het wel prima vond zo?

Na de eerste behandeling, die ik als heel bijzonder heb ervaren, merkte ik al dat mijn hart en mijn verstand wat meer op één lijn lagen. Waarom zou ik niet achter mijn genomen keuze staan? Dit gevoel heb ik na de uiteindelijk 3 behandelingen nog steeds. Het zorgen voor onze 3 kinderen, nam ik nadat ik gestopt was, net zo serieus als het werken voor een echte ‘werkgever’. Het is een full time job, maar na een bezoek aan Michelle gaat het wel op mijn manier. Ik merk dat er meer tijd is voor plezier én een spelletje met de kinderen. Het huishouden komt de dag erna wel weer. Als ik ’s avonds moe ben ga ik naar bed, ook al is niet alles ‘af’. ( dat was weleens anders…)

Michelle bedankt voor deze mooie ervaring. Dankzij jou sta ik weer in het veld en niet er buiten te kijken als toeschouwer hoe andere mensen wel hun leven op ‘hun eigen manier’ leven….

Leonie den Ouden
★ Gepubliceerd: februari 6, 2017