Wat ben ik blij dat ik een afspraak heb gemaakt!

De FB pagina van Soul Balance kwam op mijn pad en trok mijn aandacht. Dit voelde voor mij als het juiste moment. Ik had voor mijzelf de indruk dat ik al op de goede weg bezig was, maar had voor mijn gevoel nog wat extra’s nodig. Wat ben ik blij dat ik een afspraak heb gemaakt!

Met name de eerste aura/chakra healing en reading was voor mij heel bijzonder (ik had van tevoren geen idee wat het inhield) ik voelde mij op mijn gemak en was ontspannen, doezelde af en toe weg. De reading na afloop was confronterend, maar vooral verbaasde ik mij er over dat jij zoveel over mij kon vertellen. De dagen erna merkte ik meteen al veel verschil, ik voelde echt dat ik van een last verlost was, voelde mij opgelucht en krachtig, ik durf eindelijk voor mijzelf op te komen!

De 2e afspraak was een chakra healing, ook daarna voelde ik mij weer sterker en rustiger en ben ik meer open geworden. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om naar jou toe te gaan, mijn leven is er nu al een stuk fijner door geworden.

De 3e sessie was weer een aura/chakra healing en reading. Ook daar kwam voor mij waardevolle informatie uit. Het effect was deze keer minder spectaculair, er is meer rust, tekenend voor het proces waar ik mij nu in bevind.

Ik heb het gevoel dat ik nu eindelijk bij mijn kern kom, bij wie ik echt ben en mag zijn en ervaar mijn eigen kracht en waarde. Dat voelt erg prettig!

Dank je voor deze bijzondere sessies en tot ziens!

Paulette

Paulette
★ Gepubliceerd: oktober 5, 2016