Het is precies wat ik nodig had en ben echt geholpen om weer grip te krijgen op mijn leven.

Na het beeindigen van mijn langdurige relatie, waar ik niet al geheel mijzelf ben geweest, heeft mij doen realiseren dat ik mijzelf behoorlijk was kwijt geraakt. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen om mijzelf weer te leren kennen. Voor mij was het antwoord ver te zoeken en voelde mij met de dag slechter. Tot mijn eigen verbazing herinnerde Michelle mij er aan dat ik een afspraak had gemaakt bij haar en ging dus op pad naar Lisse.

Michelle heeft mij geholpen om een richting te geven aan de vragen die ik op dit moment heb in mijn leven. Wie ben ik, wat wil ik, waar wil ik. De behandeling is erg fijn en het laat je even helemaal tot rust komen. Het is alsof je ziel met haar communiceerd en jouw lichaam even mag liggen en rusten.

Het is precies wat ik nodig had en ben echt geholpen om weer grip te krijgen op mijn leven. Michelle doet een hoop voor je maar je zal daarna wel echt zelf aan de slag moeten. Je zal ervaringen opdoen en lessen leren die te maken hebben met het gene dat ze verteld heeft, neem dit voor lief en ‘go with the flow’. Dan pas zal je echt zien en voelen hoeveel effect zo’n behandeling op je heeft!

Ik zou de behandeling van Michelle aanraden aan iedereen, maar ik moet wel zeggen dat de behandeling jou zoekt. Het komt vanzelf bij jou als dat is wat je nodig hebt.

Michelle, bedankt!

Roy
★ Gepubliceerd: juli 25, 2018