Laden Evenementen

Vision Board workshop

22 jan 2023 @ 12:30 - 16:30

Workshop Vision Board Leef Je Dromen Soul Balance

Visionboardworkshop voor het jaar 2023 of voor de verdere toekomst.

In deze workshop zitten oefeningen om je te verbinden met het toekomstbeeld van waar je bent als je alles gecreëerd en gemanifesteerd hebt wat je verlangt in het leven. Vanuit deze oefeningen kom je in een manifestatie energie om een Vision Board te gaan maken waar jij jezelf ziet staan in de toekomst. Dit Vision Board neem je mee naar huis en is een mooi iets om je dagelijks mee te verbinden zodat je in de creatie/ manifestatie flow blijft.

De kosten voor deze workshop bedragen € 30,- (materiaal, thee, knabbels, fruit, visionboard, gezelligheid/verbinding) en  zal ongeveer van 12.30 uur tot 16.30/17.00 uur zijn.

Het programma van de dag:
12.45 uur: Inloop
13.00 uur: Uitleg, meditatie, sharing en intentie Visionboard
13.30 uur: Verbindende en manifestatie oefeningen
14.15 uur: Vision Board maken
16.15 uur: Afronden en korte sharing over je Visionboard
17.00 uur: Einde workshop

Je kunt je opgeven via whatsapp, bellen of door mij een mail te sturen op info@soulbalance.net

Liefs
Michelle

Ervaringen van deelnemers:
Afgelopen zondag bij Michelle de workshop Vision Board gevolgd. Wat een heerlijke middag, echt even voor jezelf aan de slag. Bij binnenkomst mij meteen al welkom gevoeld en een goede uitleg gekregen over de bedoeling van deze middag. Op voorhand heb ik me afgevraagd, hoe zou mijn Vision Board eruit komen te zien? Hoe zou ik op mijn leven terug kijken na al die jaren? Hoe komt mijn bord eruit te zien als je je dromen waar weet te maken? Na een paar verbindende en manifestatie oefeningen gedaan te hebben met de deelnemers ( die zeer waardevol zijn, want het zet je goed aan het denken) ga je aan de slag met het maken van jouw eigen Vision Board. We werden door Michelle goed verzorgd en hebben alle tijd gehad om in rust ons bord te maken. Je bladert wat door de tijdschriften en merkt al snel of een spreuk / boodschap / woorden / diverse plaatjes je aanspreken. En zo na een tijdje krijgt je eigen bord langzaam vorm. Het is heerlijk om even uit je hoofd te zijn en gewoon lekker creatief bezig te zijn. Na afloop is het mooi om te zien dat elke deelnemer ontzettend trots is op zijn gemaakte bord. Ook die van mij krijgt een mooi plekje aan de muur, zodat ik vaak terug kan kijken en mezelf aan kan herinneren hoe ik mijn leven voor mij zie. Michelle bedankt voor deze heerlijke dag!

Een hele leuke ervaring die je er echt even toe zet om na te denken, of te dromen eigenlijk, over je toekomst. En dat zonder grenzen. Dat laatste is soms nog best lastig, omdat je snel over gaat in ‘ja maar dat kan niet want…’ Des te beter is deze workshop dus eigenlijk om niet over te gaan in wat niet kan, maar juist durven denken aan hoe het is als het wel kan. Dit geeft positieve energie en uiteindelijk ook kracht om er wel voor te gaan. Je gaat dingen ook van een andere kant bekijken, wat zijn de redenen dat iets wél kan. De oefeningen die Michelle vooraf doet helpen goed om tot deze gedachtes te komen. Daardoor is het daarna ook alleen maar leuker als je die fijne toekomst op je visionboard kan plakken. Dat gaat ook in alle vrijheid. Je kunt je eigen tempo bepalen en je mag zo veel of zo weinig opplakken als wat je zelf passend vind. Er werd goed voor je gezorgd met thee en wat kleine hapjes en de sfeer was dus positief, fijn en vrij. Nu na twee weken kijk ik nog steeds naar mijn visionboard om me zo nu en dan weer even te herinneren aan mijn doel/droom.

Kosten

€30,,-

Organisator

Soul Balance
E-mail:
info@soulbalance.net
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Soul Balance, Oosthoutlaan 4, Sassenheim

Aanmelden voor de workshop?