Laden Evenementen

Soul Retrieval

6 september @ 09:00 - 17:00

Workshop Soul Retrieval Soul Balance

Wanneer je als kind niet gezien, gehoord of erkend bent dan is het mogelijk dat je delen van jezelf hebt onderdrukt of weggestopt. Dit kan ook gebeuren wanneer je bent geconfronteerd met grote pijn, ster-ke emotionele gebeurtenissen of trauma. Het kan zijn dat een deel van de ziel zich heeft verwijderd om bepaalde pijn niet te hoeven ervaren. Daardoor kan je het gevoel hebben dat je aan het overleven bent. (Andere symptomen van zielsverlies zijn bijvoorbeeld depressief voelen, stress ervaren, zwak im-muunsysteem, verdriet dat maar niet wil overgaan, verslavingen…)

Soul Retrieval betekent letterlijk het terughalen van verloren zielsdelen, zodat je het leven weer ten volle kunt leven. Daarbij kun je denken aan daadkracht, onschuld, speelsheid, seksualiteit, kracht, bestaansrecht, creativiteit enzovoorts. Door deze delen terug te halen kan er éénheid ontstaan. Deze zeer krachtige vorm van Soul Retrieval kan je helpen om stukken van jezelf te hervinden die je lang kwijt bent geweest of zelfs nog nooit hebt leren kennen.

De Soul Retrieval wordt gegeven in tribe (groeps)vorm waarbij je niet alleen jezelf heelt maar ook anderen ondersteunt bij het helingsproces. Met sjamanistische technieken leer je om in korte tijd in trance te komen, met hulp en aanmoediging van de tribe. Vervolgens maak je contact met jouw verloren deel.

Deze Soul Retrieval in tribe-vorm is ontwikkeld door Lars Faber van De Gewijde Reis. Tijdens de jaartraining van De Gewijde Reis hebben wij kennis gemaakt met dit krachtige ritueel. Het heeft een diepe indruk op ons gemaakt en mede door deze Soul Retrieval zijn wij beiden meer in onze kracht gaan staan. Wij willen dit krachtige ritueel graag met jullie delen!

Programma

09.00 – 9.30 uur: Inloop met thee & wat lekkers.
09.30 – 10.00 uur: Sharing
10.15 – 11..00 uur: Lichaamsoefening
11.00 – 11.15 uur: Korte Pauze
11.15 – 11.45 uur: Soul Retrieval uitleg
11.45 – 13.00 uur Soul Retrieval
13.00 – 14.00 uur: Lunch ( Potluck; zelf iets meenemen, wij maken een lekkere soep)
14.00 – 16.00 uur: Soul Retrieval
16.00 – 17.00 uur: Afsluiting

Kosten

€75,-

Locatie

Healjezelf
Herenweg 416
Noordwijkerhout,Netherlands
+ Google Maps

Aanmelden voor de workshop?