Laden Evenementen

Soul Retrieval in Tribevorm Promodag

8 okt @ 09:30 - 17:00

Backpack Blij Blond Haar 214574

Zondag 8 oktober geef ik met Katinka Holzhauer een Soul Retrievaldag met een Heartdancing workshop op de prachtige locatie van Lovte in Voorhout. Deze dag is promodag oftewel er worden foto’s gemaakt voor promotiedoeleinden. (Dit betekent dat je dus op de foto’s te zien kunt zijn). Deze fotoshoot wordt gedaan door mijn dochter Demi Roodenburg, die op het Grafisch Lyceum in Rotterdam de opleiding tot fotografie volgt en behoorlijk talentvol is. We houden de kosten voor deze dag wat lager omdat dit een promodag is. De dag is van 09.30 – 17.00 uur en de uitwisseling bedraagt €75,- en is met potluck lunch wat betekent dat je iets meeneemt om te delen. Wij verzorgen de soep, thee, fruit en de versnaperingen. Er is maar plek voor 6 personen. Dit wordt echt een onwijs mooie, leuke misschien voor sommigen ook wel een intense maar zeker een zeer verbindende dag. Je kunt je opgeven bij mij per pb, per mail info@soulbalance.net of per telefoon/whatsapp 0651787027.

Wanneer je als kind niet gezien, gehoord of erkend bent dan is het mogelijk dat je delen van jezelf hebt onderdrukt of weggestopt. Dit kan ook gebeuren wanneer je bent geconfronteerd met grote pijn en/of verdriet, sterke emotionele gebeurtenissen of trauma. Het kan zijn dat een deel van de ziel zich heeft verwijderd om bepaalde pijn niet te hoeven ervaren. Daardoor kan je het gevoel hebben dat je aan het overleven bent. (Andere symptomen van zielsverlies zijn bijvoorbeeld depressief voelen, stress ervaren, zwak immuunsysteem, verdriet dat maar niet wil overgaan, verslavingen…)

Soul Retrieval betekent letterlijk het terughalen van verloren zielsdelen, zodat je het leven weer ten volle kunt leven. Daarbij kun je denken aan daadkracht, vrouwelijkheid, mannelijkheid, onschuld, speelsheid, zelfliefde, vertrouwen, seksualiteit, densualiteit, kracht, bestaansrecht, creativiteit enzovoorts. Door deze delen terug te halen kan er éénheid ontstaan. Deze zeer krachtige vorm van Soul Retrieval kan je helpen om stukken van jezelf te hervinden die je lang kwijt bent geweest of zelfs nog nooit hebt leren kennen.

De Soul Retrieval wordt gegeven in tribe (groeps)vorm waarbij je niet alleen jezelf heelt maar ook anderen ondersteunt bij het helingsproces. Met sjamanistische technieken leer je om in korte tijd in trance te komen, met hulp en aanmoediging van de tribe. Vervolgens maak je contact met jouw verloren deel.

Deze Soul Retrieval in tribe-vorm is ontwikkeld door Lars Faber van De Gewijde Reis. Tijdens de jaartraining van De Gewijde Reis in 2018 heb ik kennis gemaakt met dit krachtige ritueel. Het heeft een diepe indruk op mij gemaakt en mede door deze Soul Retrieval ben ik meer in mijn kracht gaan staan.

 

Kosten

€75,-

Organisator

Soul Balance
E-mail
info@soulbalance.net
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lovte, Loosterweg 4a, Voorhout

Aanmelden voor de workshop?