Laden Evenementen

Magic Truffel Ceremonie voor Vrouwen

23 okt @ 10:00 - 24 okt @ 15:00

Foto Truffelceremonie

Een weekend vol verbinding met Truffel ceremonie en Verbonden Ademwerk!

Op 23 en 24 oktober faciliteren Essie Rademakers en Michelle Caseley een magisch vrouwenweekend. Twee dagen om jezelf te  ontmoeten en je te verbinden met je eigen Vrouwenenergie.

Dit weekend gaat over het verbinden met je eigen Vrouw Zijn; met je vrouwelijke kracht in contact met jezelf en met andere vrouwen. In vroegere tijden kwamen vrouwen veel meer samen, deelden zij hun kennis en wijsheid en vonden veel steun bij elkaar. In dit weekend kun je ervaren hoe zacht en tegelijk ook hoe krachtig  de energie van vrouwen kan zijn  en hoe dat meer ruimte kan geven aan de Vrouwelijke Energie in jezelf. In een veilige bedding van vrouwen steunen we en dragen we elkaar.

Dit weekend staat in het teken van een Magic Truffel Ceremonie, Verbonden Ademwerk, dans, verbindende oefeningen, beweging, ontspanning, plezier, lekker eten en een fijn samen zijn.

Dit alles onder de bezielende en professionele begeleiding van Essie en Michelle. Zowel Essie als Michelle faciliteren beiden ieder hun eigen Vrouwencirkels en daarbij zijn zij een co-creatie aangegaan om maandelijks een Vrouwen Ademcirkel te geven in Noordwijkerhout. Zij zijn beiden ervaren ademcoaches. Ook hebben zij jarenlange ervaring in het werken met en het begeleiden  van ceremonies met plantmedicijnen. Essie geeft ook individuele truffelceremonies.

We starten op zaterdag 23 okt om 10.00 uur en we ronden het weekend af op zondag 24 okt om 15.00 uur. De prijs bedraagt € 225,-

Kosten

€225,-

Organisatoren

Soul Balance
Essie Rademakers

Locatie

Heal Jezelf
Herenweg 416
Noordwijkerhout,
+ Google Maps

Aanmelden voor de workshop?