Laden Evenementen

Jongeren/ Jongvolwassenen Ademcirkel

4 jun 2023 @ 19:15 - 21:45

Logo Ademcirkel Jongeren
Ben je tussen de 19 en 30 en heb je zin in iets compleet nieuws te ervaren.
De verbonden adem is een ademtechniek die je brengt naar een laag waarin voelen centraal staat. In de drukke hectische wereld is het soms fijn om een plek te hebben waar je weer verbinding kan maken met jezelf, rust te vinden in de chaos en te verbinden met anderen jongeren die misschien gelijkgestemd zijn.
Wat houdt verbonden ademen in? Je verbindt de in- en uitademing met elkaar zodat er geen pauzes zijn tussen het in- en uitademen. Op deze manier wordt het denken rustiger en komt er meer verbinding met je lichaam en het voelen. De muziek nodigt uit om jou in, of juist uit je eigen bubbel of cocoon te laten komen en los te laten wat je al die tijd vasthoudt. Uiteindelijk ervaart iedereen een ademsessie op zijn eigen manier.
Het belangrijkste voor ons is om een veilige bedding neer te zetten waarin iedereen zich veilig genoeg voelt om zich te openen dat wat er zich  aandient. Daarbij willen wij ook  een cirkel neer te zetten waarin ieder zich gehoord, gezien en gesteund voelt. Want hoe spannend is het om op deze manier te ademen en op reis te gaan in je eigen lichaam terwijl er ook nog anderen in de ruimte zijn. En om dan te voelen wat er gevoeld wil worden en los te laten wat niet meer dienend is.
Voordat je je aanmeldt zullen we persoonlijk contact met je opnemen, hebben we ruimte om al jouw vragen te beantwoorden en ook een klankbord voor je te zijn voor persoonlijke levensvragen. Weet dat alle informatie die je deelt vertrouwd bij ons blijft.
Waar: Lovte Loosterweg 4a Voorhout
Wanneer: zondagavond 4 juni
Kosten: € 20,-/ € 27,50,-)
Tijd: aanvang 19.15 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot 21.45 uur.
Weet dat het een setting is waar alles van jou er mag zijn. Laat ons weten als je vragen hebt of meer info wilt en geef je op via:
Martyn: 06-17000367 https://www.martynvanommen.com

Mirjam: 06-52665922 www.lovte.nl

Aanmelden voor de workshop?