Laden Evenementen

Cacao Ceremonie en Verbonden Ademcirkel

17 sep 2023 @ 13:30 - 17:00

Img 20230416 Wa0040

Een fijne cirkel met een cacao ceremonie vooraf aan de Verbonden Ademcirkel.

De cacao ceremonie wordt gegeven door Hannie, een Elder  inmiddels en altijd verbonden met de Innerlijke mens, empatisch, harmonieus, integer en liefdevol vanuit haar Hart. Sinds ruim 15 jaar verbonden met diep Ceremonieel (innerlijk) ‘werk’ en veel ervaring in het space houden en begeleiden van mensen.

De rauwe Cacao opent je systeem en zorgt voor meer zuurstof in je bloed. Dat is fijn als je daarna de ademsessie in gaat.  Samen met een zeer hoog magnesium, koper en ijzer zorgt het voor een betere verwijdering van de bloedvaten waardoor meer zuurstof door het lichaam en hersenen
getransporteerd worden. Hierdoor krijg je meer energie. Er wordt o.a. serotonine aangemaakt, een van onze blije stofjes. Ook is de Cacao drank reinigend op het lever en de nieren.  Door de fijne geleide meditatie met helende klanken zak je weg in een ontspannende reis. Daarna
ervaar je een warm, energiek en euforisch liefdevol effect in je lichaam en geest.

Verbonden Ademen is een adem-methode waarbij de in- en uitademing met elkaar verbonden worden. Dit betekent dat er geen pauzes meer zijn tussen de in- en uitademing. Je ademt volledig in naar de onderbuik (actief) en ontspannen uit (passief). Het is een bewuste ademhaling en daarom wordt deze vorm ook wel Bewust Verbonden Ademen genoemd.
In deze tijd, waarin we met veel verandering te maken krijgen en waar veel in ons wordt geraakt, is de Verbonden ademsessie een manier om ruimte te creëren in jouw lichaam en daarmee ook in jouw hoofd en gevoel. Deze tijd nodigt ons uit om meer in het nu te zijn en de Verbonden ademsessies zijn een hele mooie manier om daar ruimte voor te scheppen.
De middag start om 13.30 uur en we eindigen rond 17.00 uur. De thee staat klaar en je bent welkom vanaf 13.10  uur. De energie uitwisseling voor deze cirkel is 55 euro  per tikkie of overmaken.
Opgave kan via whatsapp, bellen of mailen.
Je bent van harte welkom!
Warme groet,
Michelle en Hannie

Kosten

€ 55,-

Locatie

Lovte, Loosterweg 4a, Voorhout

Aanmelden voor de workshop?