Trauma/Stress

De TSS (Trifold Sequencing Systems)

De TSS is een hands-on lichaamsproces en is voor mensen die geestelijk of lichamelijk shock of trauma hebben ervaren. Zoals wanneer (lichamelijke en/of geestelijke) klachten maar niet over lijken te gaan of steeds opnieuw lijken te ontstaan. Of wanneer gebeurtenissen, die soms tijden geleden geweest zijn, zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt. Dit bodyproces ontrafelt de ‘loop’, het haalt de gebeurtenissen en emoties, die aan elkaar geplakt zijn, weer uit elkaar.

Zodat het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen. Geestelijk en lichamelijk trauma door o.a. pesten, scheiding, sterfgevallen, ongeluk, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en of geestelijk) e kan hiermee veranderd worden. TSS zorgt ervoor dat je uit de vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen. De traumatische gebeurtenis kan niet worden uitgewist, maar wel de gevolgen ervan voor jouw lichaam en geest.

TSS wordt o.a. ingezet bij hang naar perfectionisme, gevolgen van shock en trauma, het gevangen zitten in een ‘loop’ na bepaalde ingrijpende gebeurtenissen en voor PTSS.

De behandeling duurt een uur. Tijdens de sessie lig je gekleed op de behandeltafel.

De TSS (of Drugs, Induced Scenarios, Perfectionism and Insanity)  

Dit lichaamsproces heeft te maken met de gevolgen van medicijn-, alcohol en drugsgebruik, dat opgesloten is geraakt in het lichaam. Met dit lichaamsproces kun je de effecten van deze middelen op je lichaam en je geest ontsluiten en neutraliseren. Hierdoor kun je dat wat je lichaam heeft opgeslagen loslaten.

De behandeling duurt een uur. Tijdens de sessie lig je gekleed op de behandeltafel.

MENU